ACNE TREATMENT

To Shine Again

Snelle, zichtbare resultaten!

Een diepte reiniging is speciaal bedoeld om een vetrijke huid die kampt met acné (o.a. puistjes, mee eters) en oneffenheden te behandelen. Door een dieptereiniging worden de dode/oude huidcellen verwijderd zodat de poriën weer vrij zijn om talg af te voeren. Als de huid regelmatig wordt behandeld met een dieptereiniging zullen puistjes minder snel ontstaan. Bovendien wordt de huidvernieuwing door het afvoeren van dode huidcellen gestimuleerd.

Diepte Reiniging (acne):

  • Stomen van de huid

  • Diepte reiniging d.m.v. een peeling

  • Huid zuiveren van acne (o.a. mee eters, puistjes) en oneffenheden

  • Dagcrème (Nouvital)


Wat is acne?

Het komt van het Griekse woord ‘Akme’ wat ‘punt’ of ‘plek’ betekend. Acne ontstaat doordat dode huidcellen de ingang van de poriën vernauwen of blokkeren. Hierdoor hoopt de talg zich op in de poriën, samen met bacteriën en vetzuren. Het gevolg is dat de porie scheurt en er kleine ontstekingen in de omliggende huid verschijnen; puistjes.

Wanneer heeft men last van acne?

Het komt vaak voor bij hormoonwisselingen, waardoor tieners en jongvolwassenen er regelmatig last van krijgen in de pubertijd. Daarnaast kan men ook meer last krijgen van acne en/of oneffenheden door zwangerschappen, stressvolle periodes, voeding of een natuurlijke aanleg.

Advies

Over het algemeen adviseren wij om de 4 á 6 weken voor een behandeling te komen. Wilt u meer weten over uw huidtype? Dan kunt u in onze salon terecht voor een huidanalyse, waarin de schoonheidsspecialiste u voorziet van een persoonlijk advies omtrent behandelingen en verzorgingsproducten.


Gratis huidanalyse & studenten korting

Benieuwd welke huidverzorging bij u past? In onze salon kunt u terecht voor een gratis huidanalyse. In het bezit van een studentenkaart? Dan krijgt u 10% korting op deze behandeling. Daarnaast krijgen studenten ook 10% korting op alle producten van Nouvital die aansluiten op de behandeling van een acne gevoelige huid.

Vergoeding (gedeeltelijk)

De behandelingen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar. Wij verstrekken AGB-codes waardoor u een declaratie kunt indienen. Kijk hiervoor de poliswaarden van uw zorgverzekeraar even na.