top of page

ELECTRIC EPILATION

Say Goodbye To Hair

definitief af van gezichtsbeharing


Tijdens de behandeling elektrisch epileren worden gedeeltes van het gezicht en/of lichaam definitief onthaart (bovenlip, kin, wangen, wenkbrauwen, tepelhof). Wij bieden drie soorten behandelingen aan: 10 minuten, 20 minuten en 30 minuten.

Elektrisch epileren:

  • Bovenlip en/of

  • Kin en/of

  • Wangen en/of

  • Wenkbrauwen en/of

  • Tepelhof


Wat is elektrisch epileren?

De haartjes worden één voor één definitief vernietigd. Er wordt een dun naaldje langs de haar naar binnen gebracht die door middel van een klein stroomstootje het haarzakje vernietigd. Het stoomstootje ontstaat door hoogfrequente wisselstroom waardoor de naald warm wordt en de groeicellen vernietigd worden.

Waarom elektrisch epileren?

Het is bij uitstek geschikt voor het definitief ontharen van kleine delen op het gezicht en/of lichaam. Een andere vorm van definitief ontharen die wij aanbieden is IPL ontharing, waarbij grotere delen van het lichaam definitief worden onthaart.

Vergoed (gedeeltelijk)

Het permanent laten verwijderen van gezichtsbeharing wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar. Wij verstrekken AGB-codes waardoor u een declaratie kunt indienen. Kijk hiervoor de poliswaarden van uw zorgverzekeraar even na.

Electric epilation: Product
bottom of page