top of page

HYALURONIC PEN FILLERS

The Difference You’re Looking For

Behandeling met hyaluronzuur fillers

Met een filler behandeling zijn tekenen van veroudering te corrigeren. Rimpels, groeven, plooien en volume verlies kunnen zo verdwijnen of worden gecompenseerd. Hyaluronzuur is by far het meest gebruikte filler product, wereldwijd. De keuze voor een hyaluronzuur behandeling is een keuze voor een veilig en kwalitatief product. Hyaluronzuur is geschikt voor het natuurlijk opvullen van oppervlakkige en diepe rimpels in de huid, het vergroten of verstevigen van de lippen en het verbeteren van de contouren.


Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een glycosaminoglycaan dat van nature al veel in je lichaam voorkomt (een lichaamseigen stof). Je vindt hyaluronzuur van nature terug in het bindweefsel, zenuwweefsel en in de huid. In de huid zorgt hyaluronzuur er bijvoorbeeld voor dat de huid soepel en veerkrachtig blijft. Ook bij andere medische behandelingen, zoals bijvoorbeeld knie behandelingen, wordt hyaluronzuur al sinds decennia gebruikt. Aangezien Hyaluronzuur een lichaamseigen stof is lost deze lamgzaam volledig op, dit duurt tussen de 6 en 12 maanden, afhankelijk per persoon.

*Preventief:

Alvorens de behandeling 2 uur van tevoren flink water nuttigen.

#Alcohol kan bloeduitstortingen in de hand werken


*Nazorg

De eerste 2 tot 4 uur na de behandeling geen make-up aan te brengen.

De eerste 2 tot 4 uur na de behandeling niet te gaan liggen of voorover te bukken.

De eerste 24 uur een bezoek aan de sauna te vermijden.

De huid te reinigen met de producten die u normaal gebruikt.

Eventuele blauwe plekjes in te smeren met een hoge beschermingsfactor (SPF>30), omdat onder invloed van zon blauwe plekjes pigmentvlekjes kunnen worden.


Met 10 tot 14 dagen is het resultaat optimaal. Na 2 tot 4 weken zie ik u terug voor een controle afspraak. Dit om te kijken of u en ik allebei tevreden zijn.


Wat kunt u gaan voelen na een behandeling met fillers?

Het gebied waar u behandeld bent is enigszins gezwollen en voelt beurs aan.


Vanaf het moment van de behandeling kunnen er blauwe plekken ontstaan. Blauwe plekken blijven bij de meeste mensen circa een week zichtbaar. Soms komt het echter ook voor dat de blauwe plekken pas na twee weken verdwenen zijn.


Met name in de eerste week kan het behandelde deel in het gezicht onregelmatig zijn. In de eerste weken na de behandeling kan het geïnjecteerde materiaal nog voelbaar (maar niet zichtbaar) zijn, dit zal geleidelijk verdwijnen. De eerste week na behandeling is er ook nog wat zwelling. Twee weken na de behandeling ziet u het uiteindelijke resultaat van de behandeling.

*Complicaties:

Blauwe plekken ivm dunne huid en veel vaatjes

Allergische reaktie, bultjes.

Bultjes, trekken meestal met 2 a 3 dagen weg.

Hyaluronic fillers: Products
bottom of page