top of page

PERMANENT MAKE-UP

Top Of The Line

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurd met een pen waarin een 3- of 5-puntsnaald wordt geplaatst die de permanente kleurstof in de huid aanbrengt. De techniek lijkt op die van tatoeages, echter bij permanente make-up wordt de inkt in de lederhuid aangebracht en bij tatoeages wordt de inkt aangebracht in het onderhuidbindweefsel.

Waarom permanente make-up?

Er zijn verschillende redenen waarom permanente make-up wordt toegepast. Een van de redenen is het gemak indien u veel sport, zwemt of een weinig tijd heeft voor make-up. Daarnaast is het een veel uitgevoerde behandeling bij cliënten die weinig of geen haargroei hebben door bijvoorbeeld natuurlijk aanleg, leeftijd of chemotherapie.

Technieken: 3D Hairstroke & Schaduwen

Bij het zetten van permanente make-up op de wenkbrauwen maken wij gebruik van twee technieken: 3D hairstroke en schaduwen. De 3D hairstroke techniek is de nieuwste techniek met het meest natuurlijke resultaat, hier gaat onze voorkeur ook naar uit. Bij de 3D hairstroke techniek worden er ultra dunne fijne lijntjes in de huid gepigmenteerd, wat het effect geeft alsof er echte haartjes zitten.

Bij de schaduw techniek wordt de wenkbrauw volledig dicht gepigmenteerd, deze techniek was vroeger erg geliefd. Wij voeren deze techniek nog maar zelden uit en adviseren deze techniek niet omdat wij altijd voor het meest natuurlijke resultaat willen gaan.

Het genezingsproces

De behandeling wordt altijd uitgevoerd in twee keer. De eerste keer wordt de basis gezet en kan er met het genezingsproces wat verf meekomen, deze worden een tweede keer altijd bijgewerkt. Daarnaast hebben cliënten na de behandeling 3 maanden garantie.

Resultaat

Het resultaat blijft gemiddeld twee jaar zitten. Afhankelijk van het huidtype en het natuurlijke afstotingsproces van het lichaam verschilt dit per persoon en kan het afwijken van 1 tot 4 jaar. Het afstotingsproces kan beïnvloed worden door verschillende factoren waaronder levensstijl en medicijngebruik. Dit kunt u altijd navragen aan een van onze specialisten.

Vragen?

Heeft u vragen over de behandeling of werkwijze? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Permanent Make-Up: Product
bottom of page