top of page

WAXING

Ready For Summer

langduriger gladder resultaat

Bij Stam & Beauty kunt u verschillende delen van uw lichaam laten harsen. Zo kunt u kiezen uit het harsen van de oksels, bikinilijn of armen, de bovenlip, het gezicht, de rug, de onder benen, de gehele benen of de gehele benen in combinatie met de bikinilijn. 

Hars behandeling:

  • Ontvetten van de huid

  • Benen voorzien van warme hars

  • Plaatsen en verwijderen van harsstrips

  • Kalmeren van de huid


Wat is harsen?

Harsen is een tijdelijke ontharingsmethode waarbij de haar mét haarwortel verwijderd word. Tijdens een harsbehandeling wordt uw huid eerst ontvet en voorbereid op de warme hars. Vervolgens wordt de hars aangebracht, de harsstript geplaats en met een snelle beweging de haren met haarwortels verwijderd. Daarna worden de harsrestjes verwijderd en wordt de huid gekalmeerd met een verkoelende crème.

Waarom kiezen voor harsen?

Bij andere tijdelijke ontharingstechnieken, zoals scheren of het gebruik van ontharingscrèmes, blijft de haarwortel achter waardoor er al na één of enkele dagen stoppels ontstaan. Bij harsen wordt de haar met haarwortel verwijderd. Daarnaast komen de haren dunner terug en niet altijd op dezelfde plaats. Het duurt namelijk even voordat er een nieuw haarzakje en haar gevormd is.


Hoe vaak?

Na een harsbehandeling blijft uw haar gemiddeld 3 tot 5 weken weg. U kunt langs komen voor een nieuwe harsbehandeling als de haren 3 mm of langer zijn, alleen dan pakt de hars de haar en kan deze worden verwijderd.


Combineren mogelijk?

Natuurlijk! Alle harsbehandelingen zijn te combineren. Heeft u meerdere delen die u wilt laten ontharen, zoals bijvoorbeeld de benen en oksels is dit te combineren in een behandeling.

Waxing: Product
bottom of page